8 Şubat 2016 Pazartesi

Bursa Dedektör, Metal Dedektör ve Toprak Altı Görüntüleme Hiz.

Uzun yıllardır tecrübemizle En İyi Dedektör - Metal Dedektör firması olarak sizlere, güven, kalite, garantili ürünler satıyoruz. 
Sektörde en güvenilir firma olmak bizi gururlandırıyor. En uygun fiyatlarla ve garantili ürünlerimizle sizleri de mutlu ediyoruz. 
Yer altı görüntüleme ve Toprak altı görüntüleme, alan tarama ve dedektör cihazlarımız ile yer tespiti ve madde görüntüleme sağlayabiliyoruz. 
Bir firma olarak sağladığımız hizmetlerin arkasında duruyoruz. Bir çok firma alıcıları kandırmakta ve doğru bilgilendirmemektedir. Bizi arayın, gerçek, doğru bilgiyle işinize yarar ürünü alın.

Alan Tarama  nedir?

4000 yıl önce insanlar belirli normlara uygun ağaç dalları ile su bulmayı keşfetmiş ve temelde insanda var olan statik enerji ile kütlelerin yaydıkları enerjiler arasında anlaşılır bir mantık kullanılmıştır.
Halen günümüzde bu mantık ile hareket eden teknik cihazlar kullanılmakta olup, bu şekilde sondaj yaparak yer yapısını incelemek, su kuyuları açmak, bazı madenlerin damar ya da yataklarına ulaşmak mümkün olmaktadır.
Sitemizden ürünleri inceleyebilir. Dilerseniz, iletişim adreslerinden bizlere ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz.
Metal Dedektörler 
Güvenlik Dedektörleri 
Güvenlik Sistemleri 
Telsiz Sistemleri 
Elektronik ve Elektrik ürünlerini barındırmaktayız. 

Toprak Altı Görüntüleme nedir?

 
Ekranlı dedektör ve görüntülü dedektör cihazlarının doğru kullanım terimleri, Toprak altı görüntüleme sistemleri ve yer altı görüntüleme cihazlarıdır.
Toprak altı görüntüleme cihazları markalarını ve modellerini aşağıdakilerdir.Görüntülü dedektörler ve ekranlı dedektörler derinlik ölçümleri, aşağıdaki maddenin büyüklüğüne göre değişmektedir.
Madde ne kadar büyük olursa, derinlik artar. Kutu kola, kül tabağı ebatındaki maddeleri 1 metre gibi bir derinlikten, rahatlıkla görüntüsünü ekrana yansıtır.
Ve diğer sattığımız ve sağladığımız hizmetler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder