7 Ağustos 2018 Salı

Full Responsive Haber Yazılımı - Şok Fiyat

Gelişmiş haber scripti / Blog ScriptiMagazin Scripti satışta. Bu scripti ile Haber sitesiBlog sitesi, Magazin Sitesi oluşturabilirsiniz. Tüm arama motorlarına göre (Seo) ve Adsense uyumlu haber yazılımı blog yazılımı’dır.Bu yazılım ile Adsense gelirli haber sitesi yada adsense gelirli blog sitesi sahibi olabilirsiniz.

Detaylar: Haber Scripti

Demo : Haber Yazılımı Yönetim Paneli : Haber Paneli

SÜREKLİ GELİŞTİRİLEN BİR HABER - BLOG YAZILIMI

Kurumsal haber yazılımı diğerlerine göre tüm içerik üreten  ve reklam geliri sağlamak (adsense) isteyen kişiler için düzenlenmekte ve sürekli geliştirilmektedir.

ANA SAYFA & İÇ SAYFA ÖZELLİKLERİ

%100 UYUMLU MOBİL TASARIM

FULL RESPONSİVE (MOBİL UYUMLU)

15 FARKLI ESNEK ALAN

20 REKLAM ALANI

ANKET MODÜLÜ

SON DAKİKA MODÜLÜ

MANŞET MODÜLÜ

EMOJİ İFADE MODÜLÜ

SOSYAL AĞ MODÜLÜ

VİDEO GALERİ

3 FARKLI KULLANICI (ADMİN, YAZAR, EDİTÖR)

DAHİLİ CACHE SİSTEMİ

ABONELİK SİSTEMİ

ONESİGNAL (WEB PUSH) ÖZELLİĞİ

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Sunucunuzda en güncel Ioncube 10.2 yüklü olmalıdır. En düşük PHP 7.2 gereklidir. Plesk ve Cpanel’e rahatlıkla kurabilirsiniz. Mysql Gereklidir.

YÖNETİM PANELİ ÖZELLİKLERİ

GELİŞMİŞ RESPONSİVE YÖNETİM PANELİ

GELİŞMİŞ - RESPONSİVE YÖNETİM PANELİ

CEP, TABLET, DİZÜSTÜ, MASAÜSTÜ UYUMLU GÖRÜNTÜ

Günümüzde internet kullanıcılarının birçoğu artık sanal dünyayı cep telefonlarından veya tabletlerinden takip ediyor. Bu da web sitelerinde mobil görünümü önemli hale getiriyor. Haber scriptleri içerisinde ilk responsive tasarıma sahip yazılım olan Haber Sistemi v5, tüm cihazlarla uyumlu çalışır. Cepte sanki bir mobil uygulama kullanır gibi haber sitenizde gezinirsiniz.   Responsive yapıya sahip yönetim paneli sayesinde yönetici, editör ve köşe yazarları tüm cihazlardan panellerini kullanıp haber, video, köşe yazısı ekleyip bilgisayar ekranında yapabildikleri her şeyi mobil cihazlarından da yapabilecekler.

BOOTSTRAP (MOBİL UYUMLU)

GELİŞMİŞ HABER EDİTÖRÜ

SON DAKİKA, DİNAMİK, SABİT YAZI ÖZELLİĞİ

MEDYA KÜTÜPHANESİ

SON DAKİKA HABER YÖNETİMİ

ANKET MODÜLÜ

YORUM MODÜLÜ

ABONELİK MODÜLÜ

GELİŞMİŞ İSTATİSTİK MODÜLÜ (ANLIK, KONUM, HABER TABANLI)

REKLAM YÖNETİMİ

GELİŞMİŞ ARŞİV SİSTEMİ

KATEGORİ / ALT KATEGORİ YÖNETİMİ

SAYFA MODÜLÜ

MENÜ SİSTEMİ

KULLANICI YÖNETİMİ (ADMİN, YAZAR, EDİTÖR)

GELİŞMİŞ SEO AYARLARI

DAHİLİ GELİŞMİŞ CACHE ( ÖNBELLEK) SİSTEMİ

ALEXA, GOOGLE ANALYTİCS, ÖZEL YORUM ALANI

SEO ÖZELLİKLERİ

SCHEMA.ORG ALTYAPISI - OPEN GRAPH (AÇIK GRAFİK PROTOKOLÜ)

Php haber scripti; Schema.org dünyadaki arama motorlarının desteklediği, yapılandırılmış veri işaretleme protokolüdür. Yazılımımızda, Schema.org işaretleme protokolünü uygulayarak, İlk olarak Google, Bing, Yahoo olmak üzere birçok arama motorunun “Haber, Fotoğraf, Video, Makale” gibi içeriklerinizi işaretlemesine yardımcı olarak, daha zengin arama sonuçları sağlanmasına ciddi katkı sağlaması için geliştirdik. Siteniz için daha zengin arama sonuçlarında ve sosyal ağlardan ciddi katkı almanız için tüm arama motorlarını ve sosyal ağları göz önünde bulundururak Schema.org alt yapısıyla ve Open graph (Açık Grafik Protokolü) ile Ana sayfa diğer sayfaları düzenledik. Bu işlem sayesinde Google, Bing, Yahoo olmak üzere birçok arama motorunda, içerikleriniz “Haber, Fotoğraf, Video, Makale” gibi içeriklerde işaretlemesini yardımcı olarak sitenizin hit almasını daha iyi indexlenmesini sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder